"DE EENINCK"Project DE EENINCK    Omschrijving

Het  project omvat 11 appartementen en 13 half ondergrondse garages:

- 4 appartementen op het gelijkvloers;

- 4 appartementen op de eerste verdieping

- 3 appartementen op de tweede verdiepingDe zeer ruime luxe appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers. De appartementen met  drie slaapkamers hebben twee badkamers.Ieder appartement heeft een ruim terras, waarvan er vijf appartementen zelfs twee ruime terrassen hebben.


De garageverdieping is maar half ondergronds, zodat de gelijkvloerse appartementen ca 1,5 meter boven het voetpad liggen. In de gelijkvloerse appartementen heb je geen ingesloten gevoel, maar een breed zicht over de omgeving.


De gelijkvloerse appartementen kunnen ook als kantoorruimte ingericht worden. Ze zullen vanop de baan duidelijk zichtbaar zijn, daar deze 1,5 meter boven de straat liggen.

 

Het gebouw heeft een moderne architectuur en is zeer functioneel ontworpen, zodat de latere gemeenschappelijke kosten heel gering zullen zijn. Eén centrale inkom en halls met één zeer ruime lift.


Tellerlokalen, een vuilnisruimte en een ruime fietsenberging zijn in de half ondergrondse verdieping.  De half ondergrondse garages zijn gemakkelijk in en uit te rijden en bieden door het daglichtinval een veilig gevoel.